Tko je tko?/Who is who?


BAF! tim čini grupa entuzijasta i zaljubljenika u animirani film koji sav posao organizacije odrađuju profesionalno ali volonterski!


BAF! TIM:
Vjenceslav Abramović rođen u Osijeku 1984. Završio Školu primjenjene umjetnosti i dizajna u Osijeku u smjeru slikarskog dizajnera. Jedno vrijeme studirao na likovnim akademijama u Zagrebu i Osijeku. Bavi se lončarstvom i keramikom. Glavni i odgovorni idejni pokretač BAF!-a i tajnik KSUMa. Održavao radionice s djecom u radu s glinom, aktivan u lokalnoj zajednici i okružju Batine. Za sve informacije obratite se na mail baffestival@gmail.com                                                                                                        

Valentina Grubačević likovna umjetnica i nastavnica likovne kulture.
Rođena u Osijeku 1986., diplomirala na Umjetničkoj akademiji u Osijeku, u smjeru grafike. Dobitnica je Dekanove nagrade 2010. Sudjelovala na nekolicini projekata, te  izlagala na skupnim  izložbama u zemlji i inozemstvu. Postala član HDLU-a Osijek 2011. Iza sebe ima organizaciju 1. Ksumove izložbe i radionicu "Grafike" u sklopu festivala znanosti. Valentina je suorganizatorica Baranja animation festivala.Marko Dješka rođen u Osijeku 1983. Diplomirao na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, u smjeru animacije i novih medija. Boravio je 8 tjedana na obuci u 4 prestižnih europskih škola animiranog filma: akademiji Baden Württemberg, Institut za animaciju (Njemačka), Môme Animacija (Mađarska), Animation Workshop, VIA University College (Danska ) i na kraju, Gobelins (Francuska) Animator, režiser, strip-autor i ilustrator. Marko BAF! savjetuje i izrađuje BAF! špice.


Antun Balog rođen u Virovitici 1983. Završio je Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu, smjer montaža. Tijekom studija radi u raznim studijima poput"Interfilm", "Fremantle Media", "BROJKA" "Vizije", "Faktum", "Drugi plan", "Konstantin" i u arhivi hrvatskog filma. Također, radio je na mnogim projektima uključujući glazbene spotove, reklame, vjenčanja, dokumentarne filmove itd. Osnivač je udruge "Mozik DRUŠTVO" koja se bavi proizvodnjom medijskih materijala. Osvojio je nagradu za najbolju montažu u dokumentarnom filmu "Ratni reporter" na "20.dani HRVATSKOG Filma". Antun na BAF!u drži "BAF! radionicu montaže".

Jelena Oroz, rođena u Osijeku 1987. završila prediplomski studij likovne kulture na Umjetničkoj akademiji u Osijeku 2008. Iste godine upisuje Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu, odsjek za animirani film i nove medije. Trenutno studira na završnoj godini odsjeka za animaciju. Aktivno se bavi animiranim filmom te je pohađala radionice o animaciji u Hrvatskoj. Iza sebe ima dva animirana filma ("Čekaonica"2011. i "Povratak"2012.) Jelena BAF!u pomaže oko ilustracija i uvodnih špica.

Kristina Marić rođena je 1990. u Đakovu. Završila Gimnaziju A. G. Matoša u Đakovu 2009. Iste godine upisala Preddiplomski studij Umjetničke akademije u Osijeku. Studira na Diplomskom studiju u Osijeku, modul multimedija. Izlagala je samostalno te na skupnim izložbama u Zagrebu, Osijeku, Vinkovcima, Novom Sadu. Autorica je scenografija i lutaka za tri lutkarsko – glumačke predstave. Član je osječkog HDLU-a. Kristina na BAF!u vodi radionicu stop animacije za djecu.Nikola Faller rođen u Osijeku 1978. Diplomirao kiparstvo na Akademiji likovnih umetnosti u Beogradu. 2006. osniva kiparsku koloniju SLAMA koja prerasta u SLAMA - Land art festival. Od tada je sa Slamom gostovao na niz manifestacija i festivala u Slovačkoj, Mađarskoj, BiH, Srbiji, Njemačkoj i Italiji. Uz land art i ekološki osvještene skulpture, bavi se i crtežom, ilustracijom i performansom. Nikola će tokom BAF!a izrađivati svoju skulpturu od slame koja će biti spaljena na završnoj večeri.

Udruga Stripos (Udruga ljubitelja stripova Osijek) osnovana je u travnju 2009. godine. Do sada broji preko 160 članica i članova. Ciljevi Udruge su: populariziranje kulture stripa, izdavaštvo, kolekcionarstvo, razmjena, istraživački rad na polju stripa - poticanje (prvenstveno mlađe) populacije na kreativno stvaralaštvo u domeni stripa. Magazin StripOs u svojim brojevima, osim što predstavlja rezime rada udruge u periodima između izdavanja istog, nudi priliku mladim autorima i autoricama da objavljuju svoje StripOve i da isti budu čitani. Još sudionika uskoro!

Nema komentara:

Objavi komentar